Océ Colorado 1650

 oce colorade 1650

 

 

De Colorado 1650 is een UV inkjet pers met een rolbreedte van 1.625 mm.

De druksnelheid gaat van 14 tot 156 m2/u bij de hoogste kwaliteitsdruk.. De resolutie is dan 1.800 dpi.

Uniek is dat de specifieke eindbewerking (Océ FLXfinish) op lage temperatuur toelaat om zowel een fluweelzacht mat als een glanzend drukoppervlak te realiseren, en dat ongeacht het te bedrukken medium.

De flexibele UVgel-inkten ondersteunen ook een breed gamma aan drukmedia, waaronder vooreerst allerlei zelfklevende vinyls en polyestertextielen. Door de goede rekbaarheid van de inkten kunnen prints probleemloos worden gebogen of gevouwen. Front- en back-lit afbeeldingen  krijgen rijke kleuren en een matte afwerking die niet scheurt wanneer het drukwerk wordt geplaatst. Op hoge snelheid is het ook mogelijk goedkoop posters voor eenmalig gebruik te produceren. Stickers zijn ook kras-, water- en zelf graffiti-bestendig zonder bijkomende laminatie: perfect dus voor vloerstickers, muurstickers en wasstraatbestendige voertuigstickers. Uitermate geschikt ook voor lichtvaste posters: glanzende afwerking voor foto’s en matte voor drukwerk met veel tekst.

Deze pers staat voor drukwerk van uitstekende kwaliteit, met een lange levensduur en krasvastheid en dat tegen lage prijzen. 


Technische Gegevens

Technologie: Piëzo inkjet

Resolutie: tot 1800dpi

Droging: UV cure technology

Aantal kleuren: 8 kleuren

Drukbreedte: 1.625 mm (afhankelijk van de drager)

Snelheid: 159m2 per uur

Toevoer: rol